Η εταιρεία μας

Η εταιρεία Shoecloset.gr ξεκίνησε το 2016 με ένα φυσικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και το ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο περιηγήστε τώρα. Όντας μια εταιρεία με μεράκι για το καλό και φινετσάτο υπόδημα θέλει να ικανοποιεί τους πελάτες της με την ποιότητα των υποδημάτων της, τις τιμές της καθώς και την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση της.

Σήμερα ήδη διανύει μια εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία με αποτέλεσμα να κατατάσσεται σε κορυφαία θέση στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά της υπόδησης στην Ελλάδα.

Ο σκοπός της εταιρείας είναι να προμηθεύει τους καταναλωτές με υποδήματα και αξεσουάρ, άριστα ποιοτικά, σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας και σε τιμές που καλύπτουν όλες τις καταναλωτικές ανάγκες των πελατών της. Οι στυλίστες της εταιρείας μαζί με το τμήμα προμηθειών εργάζονται για την εξεύρεση των προΐόντων προσφέρονται ούτως ώστε να είστε πάντα μέσα στα σύγχρονα δεδομένα της μόδας.

Στο www.shoecloset.gr θα βρείτε τόσο Έλληνες όσο και ξένους κατασκευαστές παπουτσιών και κάποια από τα brands είναι Tommy Hilfiger, Converse, US Polo, Geox, Walkme, Tamaris, Nikolas, Boxer, Kricket, Gant, Guy Laroche, Diesel, Camper, Clarks, Ecco shoes, Jeffrey Campbell, Marco Tozzi, Ralph Lauren, Vagabond, Caprice, Guess, Polo Club, Wesc, Nike, Puma, Asics και άλλες.

Το κατάστημα shoecloset.gr έχει ξεχωρίσει χάρη :

  • στην ποιότητα των προϊόντων με ταυτόχρονα χαμηλές τιμές
  • στις άρτιες τεχνικές γνώσεις στο αντικείμενο των υποδημάτων
  • στην μεγάλη γκάμα προϊόντων
  • και στη συνεχή ενημέρωση και παρακολούθηση των τάσεων της μόδας